onsdag 12. september 2007

Høst er kurstid

Snart er utstillingsesongen slutt. Vi har meldt på til Letohallen 30. september og til Kongsvinger 7. oktober. Hadde også vært moro å deltatt i Vikingeskipet, men vi får se hvordan føreforholdene blir. Foxy deltok ifjor, men han liker seg ikke i haller med høytalere så vi får håpe at det går bedre med Mille.
Ellers så har vi planer om å delta på kurs i høst. Foxy skal på sporkurs og Mille på appellmerkekurs. Så det blir spennende. Vi bør vel begynne å trene litt igjen tror jeg.
Eller så er det for tiden ganske så kaotisk her med Mille sin første løpetid. Litjfrøkena selv forstår hvis ikke så mye av det og vil leke med Foxy som vanlig. Men Foxy har tydeligvis helt andre planer, han vet hva dette dreier seg om og er veldig ivrig, han er jo også pappa til Lyrypa`s Orion. Håper at dette styret snar er over.
Så har vi fått den gledelige beskjeden at Dagrunn og Arve Idar i Lensvika nå skal få en Lundehundvalp etter Atla av Vollakloen, som blir barnebarn til deres Frøy av Vinterskogen som dessverre døde av lundehundsyndromet. Det blir koselig :) Foxy blir forresten onkel til valpen.



Ingen kommentarer: